HÜMA HATUN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

Vizyon: Vizyonumuz; okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye’de önder ve rehber bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul–aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesidir.

Başarılar:

Saatler: 09:30/15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212) 586 01 67

WEB - https://humahatunozelegitim.meb.k12.tr

Adres - MEVLANAKAPI MAHALLESİ HACI EVLİYA CAMİ SOKAK NO3 FATİH/İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Adres - MEVLANAKAPI MAHALLESİ HACI EVLİYA CAMİ SOKAK NO3 FATİH/İSTANBUL

Ulaşım MEVLANAKAPI DURAĞINDAN GEÇMEKTE OLAN BÜTÜN İETT OTOBÜSLERİ VE MİNİBÜS HATLARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 2.4 KM